17 juni 2023

Voorlopige indeling 2023-2024 jeugdafdeling

Beste leden,

We willen jullie graag informeren over de voorlopige indeling van de jeugdafdeling bij SV Losser. We begrijpen dat dit een belangrijk onderwerp is voor zowel spelers als ouders, en we willen benadrukken dat deze indeling voorlopig is en onderhevig kan zijn aan veranderingen.

Het samenstellen van de teams is een complex proces waarbij we rekening houden met verschillende factoren, zoals leeftijd, vaardigheden en het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Ons doel is om evenwichtige teams te vormen waarin spelers zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen hebben. We willen benadrukken dat deze indeling niet definitief is en dat er ruimte is voor wijzigingen op basis van verdere evaluaties en feedback.

We begrijpen dat er vragen kunnen rijzen over de indeling en daarom willen we jullie uitnodigen om contact met ons op te nemen via info@svlosser.nl. We staan open voor vragen, suggesties en eventuele zorgen die jullie hebben. Ons team zal zijn best doen om zo snel mogelijk te reageren en jullie te voorzien van de benodigde informatie.

We willen benadrukken dat ons doel altijd is om het beste voor onze jeugdleden te bereiken. We zijn trots op jullie toewijding en inzet, en we hopen dat jullie het komende seizoen veel plezier zullen beleven op en buiten het veld. Samen streven we naar een positieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en te genieten van het spel.

We kijken uit naar een geweldig seizoen en bedanken jullie voor jullie begrip en geduld tijdens het indelingsproces. Mochten er vragen of zorgen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De voorlopige indeling is hier te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Commissie Voetbal SV Losser

Meer nieuws

Nieuwjaars receptie zondag 7 januari as

28 december

In memoriam: Bob Kaspers

20 december

In memoriam – Bernard Olde Riekerink

14 november

Nieuwjaars receptie zondag 7 januari as

28 december

In memoriam: Bob Kaspers

20 december

In memoriam – Bernard Olde Riekerink

14 november

In memoriam – Joop Veger

02 oktober