27 september 2022

Prachtige afsluiting na huifkar ongeluk KVV Losser Zaterdag 3

Toch nog een positieve afsluiting na het huifkar ongeluk van KVV Losser ZA3

Het staat nog vers in ons geheugen gegrift: nadat ZA3 op zaterdag middag 21 mei het kampioenschap behaald had ging het naderhand gruwelijk mis tijdens de huifkar tocht. De huifkar kantelde en een aantal spelers raakte gewond. Inmiddels is iedereen hersteld en kijkt ZA3 weer vooruit naar het nieuwe seizoen waar ze verder gaan als SV Losser ZA 6.

Tijdens het ongeluk waren de leiders van het ZA3 elftal niet aanwezig, zij genoten van een korte vakantie in Totana (Spanje) bij Freddie en Renate Dieperink (familie van een van de leiders) die huizen verhuren in Totana, Forza Totana
Freddie en Renate waren dusdanig onder de indruk van het ongeluk dat ze de spelers van ZA3 een geweldig aanbod deden: ZA3 kreeg een volledig verzorgd weekend aangeboden.

Afgelopen weekend was het zover en ging ZA3 met in totaal 29 mannen op weg naar Totana.
Na aankomst en het inchecken volgde een heerlijke lunch in een plaatselijk restaurant uiteraard gevolgd door een goede Spaande traditie, de siësta, want ’s avonds stond er een interland op het programma tegen ‘Club Olímpico de Totana’. Na de nodige uitwisselingen begon de wedstrijd en al snel bleek dat dit niveau een beetje te hoog gegrepen was voor de helden van ZA3. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 2-0 verloren, een prima prestatie van ZA3 gezien het niveau verschil. De avond werd afgesloten met een heerlijk diner.

 

Zaterdag ochtend was er om 10.00 een ontbijt gepland en na het ontbijt werd het strand van ‘Puerto de Mazzaron’ bezocht. In de Spaanse zon met een heerlijke temperatuur van 30 graden zat de stemming er natuurlijk goed in. ’s avonds was er een barbeque en ging het feest nog tot in de kleine uurtjes door.

De zondag ochtend begon weer met een ontbijt, deze keer een uurtje later. ’s Middags werd er door een lokale ‘Totaniero’ paella gemaakt op de traditionele Spaanse manier. Na de middag-paella-party was het tijd om het eerste elftal van ‘Club Olímpico de Totana’ aan te moedigen want er stond nl. een competitie wedstrijd op het programma. Onder luid gezang en aanmoedigingen van de spelers van ZA3 werd de wedstrijd gewonnen met 2-0. Het onvergetelijke weekend werd afgesloten met een bezoek aan de lokale pizzeria.

 

Forza Totana , bedankt voor het onvergetelijke weekend dat jullie ons hebben aangeboden.

Met sportieve groet,
KVV Losser ZA3 (tegenwoordig SV Losser ZA6)

 

Meer nieuws

Finale nacompetitie: SV Losser 2 – Bennekom 2

11 juni

FC Twente bij SV Losser

23 mei

Vacature vrijwilliger onderhoudsteam

23 april

Finale nacompetitie: SV Losser 2 – Bennekom 2

11 juni

FC Twente bij SV Losser

23 mei

Vacature vrijwilliger onderhoudsteam

23 april

FC Twente komt naar S.V. Losser⚽

12 april