Home / Onderhoudscommissie

Onderhoudscommissie

Evenals andere verenigingen heeft ook SV Losser een onderhoudsploeg die bestaat uit leden die vrijwillig vele klussen opknappen op ons sportpark.

Dit zijn leden die vaak 50+ of ouder zijn en die iedere donderdagochtend bij elkaar komen en onder het genot van een kop koffie de werkzaamheden bespreken die er gedaan moeten worden en als er veel gedaan moet worden, dan zijn ze ook vaak maandagochtend en woensdagochtend aanwezig.

De mensen die In de onderhoudsploeg zitten zijn van alle markten thuis: van elektricien tot metselaars, van hoveniers tot schilders en timmermannen. Ook verzorgt de onderhoudsploeg de oud papier container die op ons sportpark staat en waar grote hoeveelheden oud papier wordt ingezameld.

En aangezien we een voetbal club zijn moeten ook de velden, de doelen, de trainingsmaterialen en de reclame borden onderhouden worden, een mooi klusje voor onze onderhoudsmannen.

Ook zijn we trots dat we een prettige samenwerking hebben met de stichting Aveleijn van wie diverse mensen 4 dagen per week op ons sportpark aanwezig zijn voor het tuinonderhoud en het ledigen van de afval containers die op verschillende plekken op ons sportpark staan.

Op de bijgevoegde foto’s ziet u enkele projecten die we de laatste tijd hebben uitgevoerd in opdracht van het hoofdbestuur en het bestuur van de stichting accommodatie.

Hebt u naar aanleiding van bovenstaande interesse om mee te helpen in de onderhoudscommissie of hebt u suggesties om onze accommodatie nog mooier te maken, neem dan contact op met Hennie Breukers (06-29738844) of Herwie Oortman (06-38090987).