Home / Jeugd Activiteiten commissie (JAC)

Jeugd Activiteiten commissie (JAC)

Welkom op de pagina van het JAC, de Jeugd Activiteiten Commissie van SV Losser

Het JAC houden zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de spelers vanaf de mini’s tot aan O17.

Op dit moment bestaat het JAC uit 26 leden met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor is de organisatie gedurende het jaar prima te verdelen. Aan het begin van het seizoen wordt er een indeling van de werkgroepen gemaakt en worden in de loop van het seizoen verschillende leuke activiteiten georganiseerd waarbij iedere leeftijdsgroep aan bod komt.
Denk aan

Sinterklaas

Een griezeltocht

Een paas activiteit met o.a. eieren zoeken

Een FIFA toernooi

Een casino avond
Een onderling toernooi met bbq

Een jeugd kamp

De avondvierdaagse

En natuurlijk de jaaropening waar de kinderen vermaakt worden met allerlei speeltoestellen, spelletjes en onderlinge toernooitjes.

Elke keer is het weer een succes om de jeugd op die manier samen te brengen. En niet alleen de jeugd, want het is opvallend hoeveel ouders er bereid zijn om te helpen bij de activiteit zelf, waardoor niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen samen een leuke dag of avond hebben.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en mocht je het leuk vinden om te helpen bij het organiseren van een jeugdactiviteit of wil je je aansluiten bij het JAC? Stuur dan een mailtje naar het JAC via de contact pagina en wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op…

Met sportieve (JAC)groet