Home / Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoveniers- en bestratingsbedrijf F. Vije B.V. is een echt familiebedrijf en bestaat uit een enthousiast team van professionele allrouders en specialisten in aanleg en onderhoud van uw groen.

Sinds 1992 is F. Vije B.V. een begrip in de regio Twente vanwege de goede connecties, concurrentiekracht en de kwaliteit van hun vakwerk.

Tuinontwerp, groot of klein, modern of landelijk, strak of met organische vormgeving maar altijd passend bij uw leefstijl en woning.

Voor meer informatie; https://fvije.nl/

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in Twente.

Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een eigen autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen en autoaanpassingen (BWI Twente).

Met zo’n 290 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

Voor meer informatie: Huiskes-Kokkeler: Uw mobiliteitspartner van Oost-Nederland

NTP is een regionale aannemer en actief op het
gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met
overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op
infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler
en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het
ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten.
NTP heeft vestigingen in Hattem, Zevenaar en Enschede. 

Voor meer informatie: NTP is dé aannemer voor wegen, bodem, water, energie en advies.

 

Klik hier voor het hele verhaal van NTP