Home / Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoveniers- en bestratingsbedrijf F. Vije B.V. is een echt familiebedrijf en bestaat uit een enthousiast team van professionele allrouders en specialisten in aanleg en onderhoud van uw groen.

Sinds 1992 is F. Vije B.V. een begrip in de regio Twente vanwege de goede connecties, concurrentiekracht en de kwaliteit van hun vakwerk.

Tuinontwerp, groot of klein, modern of landelijk, strak of met organische vormgeving maar altijd passend bij uw leefstijl en woning.

Voor meer informatie; https://fvije.nl/

Huiskes-Kokkeler 
Huiskes-Kokkeler is met veertien vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Aalten dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Huiskes-Kokkeler is dealer van Volkswagen personenauto’s en bedrijfswagens, Audi, SEAT,  Škoda en CUPRA in Twente en de Achterhoek.

Tevens hebben wij onze schadeafdeling (Huiskes-Kokkeler Schade), waar vier bedrijven bij aangesloten zijn: HK Autoschade in Almelo, Hanterink Autoschade in Enschede, Siebelink Autoschade in Doetinchem en Autoschade Albert Kip in Oldenzaal. Wij beschikken daarnaast over een leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), een eigen verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur) en zijn wij gespecialiseerd in styling en inrichten van uw bedrijfswagen (Huiskes-Kokkeler Bedrijfswagens). Met ons uitgebreide mobiliteitsaanbod kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik maken van verschillende mogelijkheden op het gebied van auto’s, bedrijfswagens en (elektrisch aangedreven) tweewielers. Van particulieren, zzp’ers tot grote wagenparken, wij bieden voor iedereen een passende mobiliteitsoplossing.

Voor meer informatie: Huiskes-Kokkeler: Uw mobiliteitspartner van Oost-Nederland

NTP is een regionale aannemer en actief op het
gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met
overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op
infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler
en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het
ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten.
NTP heeft vestigingen in Hattem, Zevenaar en Enschede. 

Voor meer informatie: NTP is dé aannemer voor wegen, bodem, water, energie en advies.

 

Klik hier voor het hele verhaal van NTP