9 september 2022

De SV Losser bal rolt!

De SV Losser bal rolt!

De vakantie is voorbij, het ritme van school of werk wordt weer opgepakt en dat voelt goed. De bal rolt ook weer, nu voor de nieuwe vereniging SV Losser.

Nieuwe teams, nieuwe gezichten en nieuwe mensen die allemaal aan elkaar moeten wennen. Dit gaat best aardig, maar ook niet vanzelf. Gelukkig zien we het merendeel van de mensen met frisse moed en zin aan het seizoen beginnen met elkaar.

SV Losser wordt onze gezamenlijke hobby. Samen voetballen werkt als verbinding en dat hebben we als club ook nodig. “Samen, voor iedereen!” is niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Een rollende bal, blije gezichten op het veld, het is een goed begin. Maar we zijn er nog lang niet. Er moet namelijk nog veel gebeuren. Het vervangen van oude logo’s bijvoorbeeld. Reclameborden van nieuwe sponsoren worden aangebracht, en de nieuwe shirts zijn onderweg. Zo maar een greep uit de vele acties die lopen, veel vrijwilligers steken daar ook de handen voor uit de mouwen. En soms zijn dingen ook niet helemaal duidelijk. Vraag het ons dan vooral, blijf er niet mee rondlopen. De deur staat altijd open, van iedereen.

Ook de beide kantines van de voormalige verenigingen komen aan bod. Beide kantines blijven open waarbij het horecadeel geconcentreerd wordt aan de voormalige KVV Losser kant en het voetbal-ondersteunende deel aan de voormalige AJc’96 kant zal plaatsvinden. De kantinecommissie is bezig met de invulling van één gezamenlijk schema om hier een goede invulling aan te geven. Uitgangspunt is dat we als nieuwe vereniging altijd geopend zijn waarbij de verbinding van en met elkaar het belangrijkste is.

Om tot een zo groot mogelijke bezetting te komen hebben we natuurlijk ook ondersteuning nodig. Op verschillende vlakken. En dat hoeft echt niet te betekenen dat je elke maand twee keer moet vergaderen. Heb je een uurtje over….misschien gewoon tijdens de training van je eigen kind…meld je aan via info@svlosser.nl.

Kortom, laten we blij zijn dat we weer zijn begonnen, gun elkaar tijd, vraag bij onduidelijkheid. Maar bovenal; laten we dit samen doen. Voor iedereen. Veel plezier dit weekend!

Meer nieuws

Finale nacompetitie: SV Losser 2 – Bennekom 2

11 juni

FC Twente bij SV Losser

23 mei

Vacature vrijwilliger onderhoudsteam

23 april

Finale nacompetitie: SV Losser 2 – Bennekom 2

11 juni

FC Twente bij SV Losser

23 mei

Vacature vrijwilliger onderhoudsteam

23 april

FC Twente komt naar S.V. Losser⚽

12 april