Home / Club

Club

Oprichting datum: 2 september 1930
Email: Stuur een email naar de persoon/commissie die u wilt bereiken via de contact pagina
Telefoonnummer: 053 538 21 38

Bankrekening hoofdbestuur: Rabobank Losser:
Contributierekening: Rabobank Losser:

Bezoekadres
Bookholtlaan 7
7581 BB Losser
Postadres
Postbus 23
7580 AA Losser

Missie

SV Losser gelooft in de kracht van de (lokale) gemeenschap. We wonen, leven, recreëren, feesten en kopen in Losser. Daarom zijn we er voor iedereen in het dorp.  

Noaberschap, vriendschap en samen sporten zijn de pijlers van onze club.  

Onze ambitie reikt verder dan ons huidige voetbalniveau; we willen nog meer het beste uit onszelf en uit elkaar halen. We willen toonaangevend zijn in de regio Twente op het gebied van verenigen, talentontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. We genieten van het team-zijn en hebben respect voor een ander. Daarom zijn we er ‘Samen voor Iedereen’. 

Visie

We gebruiken voetbal als middel om te verbinden, te bewegen en te verbeteren. Daarin bieden we iedereen de kans om zich op zijn/haar eigen niveau te ontwikkelen. 

Wij leren onze jeugd dat plezier en respect het belangrijkste is. Daarnaast hebben we een duidelijke ambitie om ieder lid op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen. Voor zowel jeugdleden als voor senioren bieden wij de mogelijkheid om in een selectieteam te voetballen. Door ambitieus en resultaatgericht te werk te gaan wordt er op een zo hoog mogelijk niveau gevoetbald, waarbij elke speler speelt en zich ontwikkelt op zijn of haar eigen niveau. 

We geloven in breedtesportontwikkeling en gelijke kansen. Daarom investeren we permanent in onze (sport) voorzieningen.